حمدالله محمدنژاد با بیان اینکه حمله سایبری خسارت چندانی برای صنعت نفت نداشته است، گفت: بعد از حمله این ویروس، تیم سایبری وزارت نفت بلافاصله کمیته مخصوصی تشکیل دادند و با بستن اینترنت و سیستم داخلی وزارت نفت، با بررسیهای لازم راهکارهای مقابله با این حمله را یافتند.
وی افزود: در حال حاضر سیستم سایبری وزارت نفت فعال و مشغول به کار است و سرورها نیز بازیابی شده و در سرویس قرار گرفتهاند.
جانشین وزیر نفت در حوزه پدافند غیر عامل تصریح کرد: ماهیت حمله و حملهکنندگان شناسایی شده است اما به دلیل اینکه روی آن کار میکنیم قابل اعلام نیست.
وی اضافه کرد: بطور کلی حمله توسط یک ویروس انجام شد که قصد آن دزدی و تخریب اطلاعات بود و قطعا طراحان چنین ویروسهایی مقاصد خاصی را دنبال میکنند.
وی در پاسخ به پرسشی در زمینه بی توجهی وزارت نفت به هشدارهای تیمهای رسمی حفاظت سایبری در کشور به فارس گفت: زمانی که مشکل پیش بیاید هر کمکی که لازم باشد از همه تیمها و متخصصان گرفته میشود چرا که این موضوع تنها بحث شرکت ملی نفت نیست و یک موضوع ملی است و ما از گروههایی که در وزارت ارتباطات به این منظور طراحی شده در صورت لزوم کمک میگیریم.
پیش از این غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در آبان ماه سال گذشته با اشاره به فعالیت های گسترده دشمنان در فضای سایبری، بر ضرورت تقویت زیرساخت های مقابله با تهدیدات سایبری در وزارت نفت تاکید کرده و گفته بود:" روزانه 55 هزار ویروس رایانه ای در جهان تولید و منتشر می شود که بر اساس تخمین اغلب مقاصد سیاسی و هکری را دنبال می کند. حوزه انرژی بیشترین حملات سایبری دو سال گذشته را به خود اختصاص داده است."